Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Ultra ApS, Refshalevej 163A 2. sal, 1432 København K, CVR-DK 36082526.

Afgivelse af ordre
Afgivelse af ordre vie vores hjemmeside, er ikke en juridisk bindende aftale. Ultra ApS har derfor mulighed for at annullere din ordre som følge af fejltryk, tekniske problemer, leveringssvigt og ligende situationer. Bindende ordrebekræftelse/faktura sendes til dig, når vi har afsendt de varer, som du har bestilt. Når du har afgivet en ordre via vores hjemmeside, vil vores system automatisk sende dig en e-,ail, hvoraf det fremgår, hvilke varer du har bestilt.

Bestilling
Ved bestilling af produkter anses køberen for at have læst og accepteret vores handelsbetingelser, for handel på Ultraproducts.dk. Ved bestilling af produkter anses køberen for at have bekræftet at være myndig. En bestilling som afgivet på en offentlig fro- eller helligdag, vil blive behandlet den følgende hverdag.

 

Betaling
Ultra ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilpay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

 

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

 

Ultra ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Levering
Ultra ApS tilbyder levering med GLS.

Ultra ApS bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark.

Ultra ApS kræver at efterstræbe, at afsendelsen af ordre indgået før kl 12 på hverdage, bliver sendt samme dag.

Du kan forvente at modtage din pakke 1-3 hverdage efter afsendelse.

Din pakke bliver sendt til den adresse som du oplyser os i forbindelse med betaling af din ordre, og du er derfor selv ansvarlig for at oplyse os den korrekte adresse. i tilfælde af, at du får oplyst forkert adresse, sender vi gerne din ordre igen til den korrekte adresse såfremt den første pakke er returneret til Ultra ApS først. Som køber er du selv ansvarlig for at betale et nyt forsendelses gebyr til Ultra ApS for at få din ordre sendt igen til den korrekte adresse.

Fortrydelsesret
Ultra ApS yder ingen fortrydelsesret ved køb af fødevarer jvf. købeloven.

Reklamationsret
Skulle du mod forventning opleve fejl eller mangler ved en vare, er dit køb omfattet af købsloven, herunder mengelreglerne, og du har reklamationsret på alle varer. Har du modtaget fejleveret varer eller er varen beskadiget, skal vi kontaktes på modtagelsesdagen eller senest den efterfølgende hverdag.
Man må under ingen omstændigheder tage en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.
Har vi ikke mulighed for at levere dine vare eller en passende erstatningsvare, krediteres beløbet automatisk til din konto.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Klagemuligheder – oversigt og links
Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: elming@ultraproducts.dk

Persondatapolitik
For at kunne indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, Telefonnummer og e-mail adresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Ultra ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og ansatte i Ultra ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysningerne vidergives eller sælges ikke til tredjepart. Dog vidergives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre. Oplysninger vidergives også til berettigede tredjemænd i forbindelse med misbrug af betalingskort.

Som registreret hos Ultra ApS hr du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ultra ApS via elming@ultrasolutions.dk.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Der tages forbehold for tryk- og billedefejl, udsolgte varer, moms- og afgifsændringer samt forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure begivenheder.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Updating…
  • Ingen varer i kurven.